"FIND YOUR WAY AND WALK IT"

COACHING

Coaching handlar om att få möjligheten att se och gå nya vägar. Att hitta sin drivande kraft för att gå från dagens läge till ett önskat läge. En coach öppnar upp för dina möjliga lösningar utifrån dig själv och ditt liv. Genom eget ansvar till handling, feedback och stöttning från coachen stärks du i din process.

I coaching byter vi fokus från problem till lösningar. Så vilket problem du än må ha, hjälper jag dig längs med vägen att skapa både insikt och handling, så att du slutligen kan springa över mållinjen.

VAD FINNS PÅ ANDRA SIDAN MÅLLINJEN NÄR DU HAR SPRUNGIT I MÅL?

MINI

2 tillfällen

 

Vi checkar av din problemsituation och skapar nya infallsvinklar. Vi upptäcker dina styrkor och behov. Ett snabbt sätt att få en extra push att ta första steget framåt. Totalt 2,5 h.

1495:-

MELLAN

4 tillfällen

 

Vi tittar mer djupgående på din livssituation och hur det önskade läget ser ut. Det finns tid för både insikt, återkoppling och användning av fler verktyg. Ett paket som ger dig en medvetenhet, kring hur du kan påverka ditt eget liv till det bättre i olika situationer. Totalt 6 h.

3395:-

MAX

6 tillfällen

 

Vi kan under en längre tid fördjupa oss och få en helhetsbild av din livssituation och problematik. Vi utvecklar och arbetar med all den kompetens och styrka som finns i dig. För dig som vill skapa en bestående förändring med möjlighet att vila i dig själv. Totalt 9 h.


4995:-

GÖR ÄVEN COACHING ONLINE OCH VIA TELEFON
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now