FÖRÄLDRA- OCH FAMILJECOACHING

Som föräldra- och familjecoach är jag utbildad via Family-Lab som är en utbildningsorganisation som fokuserar på en ökad relationskompetens mellan vuxna och barn. Family-Lab är grundat och färgat av den danske familjeterapeuten Jesper Juuls tankar och värderingar. Vid en föräldra- och familjecoaching fokuserar vi mindre på pekpinnar och metoder och mer på att värna om relationerna i familjen. Genom att kombinera det relationistiska perspektivet med coachningens förhållningssätt och redskap, skapas den bästa förutsättningen för just din familj. Alla familjer är olika och du kan din familj bäst.

Idag kan det vara svårt som förälder att hitta sin föräldraroll. Man slits ibland mellan det äldre auktoritära och det nya fria. Vi lever idag i en förändringstid när det gäller relationen mellan vuxna och barn och vi saknar ofta förebilder. Så när osäkerheten kryper fram är risken stor att man ”puttas fram” av sociala medier, vänner, föräldrar och mor- och farföräldrar. Därför är det viktigt att man som förälder ger sig tid att fundera över: Hur vill vi ha det i vår familj? En föräldra- och familjecoach kan hjälpa och stötta dig i att besvara denna frågan.

Hos mig fokuserar vi på dig och din familjs önskemål. Hur vill du vara som förälder? Vad passar er familj? Som förälder kan man ibland ha ett behov av att få prata med någon utomstående, som är neutral och lyhörd utifrån din situation. Det ska då kännas tryggt att prata om allt och jag som coach har tystnadsplikt.

Föräldra- och familjecoaching går till så att man väljer själv hur vi ska ses och vilka som ska delta. Det går lika bra att komma själv och prata, eller som par och familj. Vid deltagandet av små barn kan vi komma överens tillsammans huruvida de ska delta eller inte.

MINI

2 tillfällen

 

Vi checkar av din familjesituation och låter det landa. Vi upptäcker och stärker dina styrkor och behov som förälder. Ett snabbt sätt att skapa trygghet och ett första steg framåt. Totalt 2,5 h.

1495:-

MELLAN

4 tillfällen

 

Vi tittar mer djupgående på hur du vill vara som förälder och hur ert önskade familjeliv kan nås. Det finns tid för insikt och återkoppling. Ett paket som ger dig möjligheten att skapa en mer medveten föräldraroll och närvaro. Totalt 6 h.

3395:-

MAX

6 tillfällen

 

Vi kan under en längre tid fördjupa oss och få en helhetsbild av ditt familjeliv. Vi utvecklar och arbetar med relationskompensen i familjen för att öka gemenskapen och glädjen. För dig som vill skapa en bestående förändring med möjlighet att vila i dig själv som förälder. Totalt 9 h.

4995:-

GÖR ÄVEN COACHING ONLINE OCH VIA TELEFON
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now